Tilbud!

Elektrisk fatbike

Dette er en usedvanlig god elektrisk fatbike med store 26×4.0 dekk fra Kendatire. Med denne fatbiken kommer du deg frem i snø, sand og gjørme uten problemer. Du får god hjelp fra den kraftige motoren dersom du trenger det.

Gratis frakt – Levert hjem på døren med Bring!
Forventet leveringstid er 5-14 dager fra betaling er mottatt.

kr 19.975,00

En fantastisk god elektrisk FatBike (også kalt tjukkassykkel) med gode sykleegenskaper. Sykkelen har ekstra brede hjul som er beregnet på snø, sand, jord og terrengkjøring. Sykkelen er også velegnet for daglig bruk på vanlig vei. Sykkelen CE-godkjent.

Fatbike med Monsterdekk

Politisjefen i Anchorage, Alaska, bruker elektrisk fatbike for å komme seg ut i ødemarken på rypejakt, og hvalrossforskerne bruker dem for å ta seg raskt frem over steinete strender i USAs største stat. Likevel, de fleste bruker dem for å ha det gøy.

Med dekk og felger som er tre til fire ganger bredere enn hos normale terrengsykler, kan du fordele vekten på en større flate og komme deg frem der andre stopper i snø, sand eller gjørme.

Sykling i skiløyper

Det er ikke noe problem å sykle i skiløyper med en vanlig sykkel så lenge det er harde og faste spor. Men når det er løsere snø kommer du ikke særlig langt med en vanlig sykkel. Med en elektrisk FatBike er dette ikke noe problem. Da vi testet sykkelen var det 4-5 cm nysnø i nytråkkede spor.

Det er fantastisk for en sykkelentusiast å gli innover viddene med en slik sykkel . Dette kan langt på vei sammenlignes med en langrennstur.

Dette er en elektrisk sykkel du får mye igjen for pengene på.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Elektrisk fatbike”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *