FAQOfte stilte spørsmål

Stadig flere nordmenn får øynene opp for elektriske sykler, ståhjulinger og generelt sett alt med elektrisk fremdrift. Nordmenn ser også at det ikke nødvendigvis behøver å koste mye for god kvalitet. Med dagens priser på f.eks elektriske sykler har de fleste råd til det.

Vi vil i dette innlegget svare på de mest stilte spørsmålene relatert til våre produkter.

Våre elektriske sykler er spesifisert etter EUs og Norges regelverk og blir betraktet som vanlige sykler, med de regler disse har. Regelverket sier at en elektrisk sykkel ikke kan ha høyere hastighet enn 25 km/t ved pedalbruk og maks 6 km/t ved gruk av bare gasshåndtaket. Ved bremsing eller hvis man slutter å føre pedalene rundt så stopper motoren å gi deg krefter og virker som en vanlig sykkel. Med andre ord kan hvem som helst sykle en elektrisk sykkel, det er ingen aldersgrense. Sykling på fortau/gangbane, veibane, gågater mm. er som ved vanlig sykkel. Sykkelhjelm er ikke påbudt, men vi anbefaler selvsagt dette på det sterkeste. Våre elektriske sykler blir levert med lys og ringeklokke.

Alle våre elektriske sykler, ståhjulinger og elektriske scootere blir levert med Li-Ion batteri. Li-Ion teknologien er den beste teknologien i dagens marked. De er mer kostbare, men de holder desto lenger. Så selv om de holder 3-4 ganger lenger enn billige batterier så blir kostnaden lavere over tid.

Dersom batteriet nesten er tomt så tar det ca. 4-6 timer å lade batteriet til 100% dersom ikke annet er spesifisert i de tekniske detaljene som du finner på produktsiden. Alle våre batterier kan når som helst klattlades uten at det går utover batteriets levetid.

Nei (dersom ikke annet er oppgitt), svært få el-sykler gjør dette. Du vil da bruke for mye energi i forhold til det du gir tilbake til batteriet.

Hvis du opplever feil på noen av våre produkter så ta kontakt med oss snarest for å finne ut hva feilen består av og hvordan vi kan hjelpe deg. Vi hjelper deg så fort og godt vi kan.

Ja, du kan angre på kjøpet etter norsk lov. Angrefristskjema følger med når du handler hos oss og du kan benytte deg av dette. Men det forutsetter at produktet ikke er tatt i bruk og at du som avsender betaler frakt tilbake. Dette er helt vanlig prosedyre ved kjøp av varer på nett.

Du kan velge å betale med kort (Visa eller MasterCard) eller faktura (forhåndsbetale i din nettbank). Info om dette finner du når du går til bestilling. Vi har ikke mulighet til å sende på oppkrav eller sende regning i ettertid. Produktet blir sendt i en solid eske med Bring som leverer rett hjem til deg – helt gratis!